iPhone 7’nin Tasarımı İlk Kez Görüldü

Apple firmasının bulunduğumuz yılda çıkaracağı üst düzey telefonu iPhone 7 ile ilgili ilk kez gerçekçi görüntüler yayınlandı ve bizlere bir site aracılığıyla sunuldu. Görsellere göre tahmin edilen özellikler telefona yansıtılmış durumda.
Bildiğiniz gibi her iPhone sürümü çıkmadan önce söylentileri ve tahmini tasarımları beraberinde getiriyor. Firmanın cihazı tanıtmasına yaklaşmamızla birlikte ise de bu tahminler artıyor. Bu tahminleri kanıtlar nitelikte iPhone 7’nin fotoğrafları geçtiğimiz gün GSM Arena aracılığıyla paylaşıldı.
Tasarımı ele almak gerekirse; tahmin edildiği gibi birçok özelliği kanıtlıyor fakat ilk bakıldığında göze çarpan bir olay ise kulaklık girişinin bulunmaması oluyor. Cihaz iPhone 6’ya benzerlik gösteriyor. Farklı olarak ise kasasının yan taraflarının biraz daha düz ve anten çizgisinin bulunmaması gösterilebilir. Sıkça yayılan iddiaların biride telefonda çift kamera bulunacağıydı fakat görsellere göre bu sadece bir tahminden ibaret. Çünkü cihaz üzerinde görünür bir ikinci kamera bulunmuyor.

Cihaz hakkında detaylı bilgi Eylül ayında verilecek olsada son zamanlarda iddia edilen iPhone Pro sürümününde asılsız olduğu söyleniyor. Cihaz Plus sürümü ile beraber tanıtılacak..



Laddle
Laddle