Uzay Meraklıları İçin Space Engineers

Yaz tatilinin sonlarına yaklaşırken artık son boş zamanlarımızı harcamaya başladık. Kalan boş zamanlarınızı iyi değerlendirebilmeniz ve uzay meraklıları olarak ilginizi çekebilecek harika bir oyunu sizlere tavsiye ediyoruz. Korkmanıza gerek yok çünkü oyun neredeyse çoğu bilgisayarda rahatça oynanabilir.

Nedir Bu Space Engine
ers ?
Space Engineers, uzayda bir göktaşı alanında kurulmuş voksel-tabanlı bir serbest dünya oyunudur. Çek Cumhuriyeti'ndeki geliştiricisi Keen Software House firmasıdır. 2013'ten beri, Steam üzerinde erken erişim oyunu olarak bulunmaktadır. Hala aktif geliştirilme safhasında olmasına rağmen, Space Engineers şimdiden bir milyon adet satış yapmıştır. Sistem gereksimleri çoğu bilgisayara uyum sağladığı için ve kullanıcıların oyun içerisinde istediklerini yapabilme özgürlüğüne sahip olduğu için oyun büyük oyuncu kitleleri tarafından kabul görmüştür.

Oyun içerisinde kendi uzay geminizi yapabilir farklı gezegenlerde farklı gök taşlarında koloniler üsler kurabilirsiniz. Araştırmalar yapabilir, kendinize bir misyon edinebilir ve o misyon doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda evrenin gizemlerini çözebilir ve terkedilmiş uzay gemileri bulabilirsiniz.

Tabii ki serbest dünya ve yaratıcılık dolu oyunun olmazsa olmazlarından çok oyunculu seçeneği de oyunda yer alıyor. Arkadaşlarınızla beraber üsler kurabilir yeni göktaşları fethedebilirsiniz. Macera iki kişi daha güzel ve daha kolay oluyor.

Sistem gereksimlerine gelecek olursak;
Işlemci:Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400+
RAM:2 Gb
Disk Alanı:2 Gb free
Video RAM:512 Mb
Ekran Kartı:nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
Ses Kartı:DirectX Compatible
Ağ:Broadband Internet Connection
Direct X:
9.0c
Görüldüğü gibi gayet güzel bir oyun olmasıyla birlikte oldukça iyi bir optimizasyona da sahip Space Engineers.

Her şey iyi güzel fakat bu oyunu nasıl temin edebilirim fiyatı nedir ?
Oyunu her oyunu alabildiğiniz gibi steam üzerinden 39,00 TL vererek alabilirsiniz..
Alamayacak durumdaysanız tavsiye etmiyoruz fakat torrent olarakta indirmeniz mümkündür.

İyi eğlenceler bol boş vakitler..

Laddle
Laddle