Mr. Robot 2.sezon 2. Bölüm Yayınlandı

USA NETWORK tarafından yayınlanan ve gittikçe popülerleşen içerisinde hem Dövüş kulübü hem de Teknoloji tadını barındıran harika bir dizi olan Mr.Robot ilk sezonu ile herkesi monitör başına kitlemişti.

Geçtiğimiz günlerde yeni sezonuyla bizlere merhaba diyen dizi ilk bölümünü 2 bölüm olarak yayınlayacaktı.. 40, 40 toplam 80 dakika olarak. İlk 40 dakikasını izlediğimiz dizinin diğer 40 dakikası dün gece yayınlandı. Şuan internet ortamında sadece İngilizce altyazılı seçeneği bulunsa da bir saat içerisinde Türkçe altyazılı olarak diziyi izleyebileceğiz.

Dizinin yönetmeni yapılan söyleşide ilk sezondan çok farklı daha heyecanlı bir sezonun bizleri beklediğini söylemişti. Sezonun ilk bölümü beklendiği gibi oldukça heyecanlı oldu.

Dizide bulunan ayrıntılar diziye derinlik ve gerçeklik katıyor. Dizi içerisinde bulunan gerek ip adresleri gerek ise QR kodları internette arattığınız zaman bir karşılığını alıyorsunuz. Örneğin ikinci sezonun ilk bölümünde paylaşılan ip adresi bankalarda gördüğünüz 24 saat içerisinde indexine yönlendiriyor bizi. Elliot'un günlüğündeki QR kod ise farklı bir siteye yönlendiriyor. Yönlendirilen sitelerin ayrıntısına indiğimizdeyse bizleri ufak süprizler bekliyor. Örneğin sitenin kaynağını görüntülediğimizde bizlere bırakılan bir mesaj gibi..
Laddle
Laddle