Nedir Bu Paysafecard Nasıl Kullanılır ?

Bilindiği üzere ünlü nakit kart Paypal ülkemizde kullanıma kapandı. Bu yüzden internet ortamını kullanan birçok oyuncu, webmaster farklı ödeme yöntemleri aramak zorunda kaldı ve hatta benimde aralarında olduğum bir grup Paypal yüzünden para kaybetti.

Her ne kadar alternatif seçenekler olsa da kullanım açısından Paypal hizmetine çok benzeyen bir hizmet Türkiye de popülerleşiyor. Paysafe kart özellik olarak biraz farklı olsa da oldukça kullanışlı.

Nedir bu Paysafe Kart ?
Paysafe card önceden ödemesi yapılmış kartlardır. Paysafe card, avrupa ülkelerinde gelişmekte olan bir platformdur. İnternet teknolojilerinin gelişmesiyle güvenlik açıkları da meydana gelmiştir. Paysafe card internet alışverişin hızlı arttığı bu günlerde hızla popülerleşiyor ve sizlere güvenli alışverişin imkanı sunuyor.
Aldığınız bu Paysafe hazır kartları, internet üzerinden yaptığınız her türlü alışverişte gönül rahatlığıyla kullanabilir, ödemelerinizi geride hiç bir iz bırakmadan bu Paysafe kartlar ile güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Paysafe kartların en önemli özelliği müşteri hiçbir şekilde banka yada kredi kartı verilerini vermek zorunda olmadığı için, müşteri veri hırsızlığına karşı korumadadır ve tamamen anonim yani tanımsızdır. Avrupa ülkelerinde paysafe kartları, post makinelerinden de işlevselliğini sürdürmektedir ve Paysafecard Avrupa da 2007 yılının en ilgi çeken ürünü olmuştur.

Fakat ne yazık ki sadece belirli miktarlar da paysafe kart alabilirsiniz. Bunlar; 10,20,50,100 TL olarak dört'e ayrılır. Kartın birçok yerde geçerli olması bu dezavantajı yok saymamıza yetebilir. Çünkü bu kartları birçok alşıveriş merkezi, internet sitesi, amazon, hatta yemek yemek için bile kullanabilirsiniz.

Nasıl Alır
ım Bu Kartı ?
Paysafe Kart'ın resmi sitesinden direkt olarak satın alabilir yada tekrar aynı site üzerinden sizlere en yakın olan satış noktasını bulabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz gibi kartları sadece 10,20,50,100 TL'lik 4 seçenek üzerinden seçim yaparak edinebilirsiniz.

Aldığım kartı nasıl kullanırım ?
Çok basit. Ödeme yapmak istediğiniz yerden ödeme yöntemi olarak Paysafe seçmelisiniz. Daha sonra aldığınız kartın üzerinde gördüğünüz 16 haneli paysafecard  PIN'ini kullanarak ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsam ne yapmalıyım ?
Kart adı üzerinde olduğu gibi güvenli olması ve sorunsuz olmasıyla göz önüne çıkıyor. Fakat yine de bir sorun yaşanırsa korkmanıza hiç gerek yok. Firma gereken her türlü desteği sizlere sunuyor. Dilerseniz internet sitesi üzerinden yardım alabilir dilerseniz de telefon destek sistemini arayıp +90 212 7055316  yardım talep edebilirsiniz. Her ne yolla ulaşırsanız ulaşın firma sizlere yardım etmekten mutluluk duyacağını belirtiyor.

Laddle
Laddle