Aksiyon Severler İçin The Last Ship

Malum şu sıralar oldukça boş vaktimiz bulunmakta gerek yaz tatili olsun gerek ise bayram tatili olsun bizlere oldukça boş zaman bırakıyor.  Boş zamanınızı keyifli bir şekilde geçirebilmeniz için aksiyon severlerin, savaş dizileri severlerin hayran kalacağı çok farklı 3 sezondan oluşan ve hala yayın hayatına devam eden bir dizi tavsiye edeceğiz..

The Last Ship isminden de belli olduğu gibi son gemi konseptli dizi oldukça güzel bir hikayeyi konu alıyor. Dizi ilk sezonunda araştırma yapmak için kutuplara gönderilen bir gemi ile başlıyor. Daha sonra dünyaya salgın hastalık yayılıyor. Yayılan hastalıktaki mikropların soğuk ortamlarda gelişememesinden dolayı salgın hastalık araştırma yapmaya giden askeri destroyer için etki göstermiyor. Dizi burada başlıyor.

Salgın hastalığın yayıldığını öğrenen gemi mürettebatı ve araştırma için giden bilim insanı tedaviyi bulup insanların hayatını kurtarmaya çalışıyor. Dizi ilk sezonu ile bir kurgu dizi gibi gözükse de ikinci sezon çok farklı şeyler oluyor ve işler değişiyor. Daha çok savaş ağırlıklı geçecek olan ikinci sezondan sonra üçüncü sezon tam bir politik mücadele, aksiyon türünde geçiyor.

Dizinin fragmanını aşağıdan izleyebilir hakkında bilgi edinebilirsiniz;

Şuan dizinin 3.sezon 10. bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve yayınlanmaya da devam ediyor. Çok büyük ihtimal ile de 4.sezonda gelecek.
Laddle
Laddle